Adresë e re, numër i ri faksi dhe telefoni
Carl-Zeiss-Straße 11
53340 Meckenheim
Tel.: +49 (0)2225 7095715
Faks: +49 (0)2225 7095716
Adresa e emailit dhe e uebit mbeten të pandryshuara!

Lloji 1a Lloji 1a Orbital Lloji 1b
Mengene të
Jashtme për Qendërzim

Version i posaçëm
për saldimin orbital

Mengene të Shpejta të Jashtme për Qendërzim
Lloji 1c Lloji 2 Lloji 3a
Zinxhirë për Qendërzimin
e Tubacionit
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
me Ø 15-64 mm
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
me Ø 54-350 mm
Lloji 3b Lloji 3c Lloji 4
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
me Ø 54-940 mm
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
me Ø 54-520 mm
Lloji 4s Lloji 5 Lloji 6
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
me Ø 120-940 mm
Mengene të Brendshme
për Qendërzim
me Ø 54-520 mm
Pajisja për shpimin,
lëmimin dhe prerjen
Lloji 9 Lloji 10 Lloji 11
Nivelues Fllanxhe Nivelues i Pjerrtësisë
së Tubit
Shpues Qendror
Shkarko katalogun Kushtet e
përgjithshme të tregtimit
Informacioni i panairit
Kthehu tek faqja e fillimit Code of Conduct Imprint

Centrimi i tubacioneve — Centromat
© Hermann Rosorius Ingenieurbüro GmbH — 2021
  Data protection